• solodiBruna 50 months

    solodiBruna 50 months

      24/1/2020 After a long maturing time of over 50 months, we are delighted to offer you our "Solodibruna" Brown Cow Parmigiano Reggiano 50 months old, which perfectly combines sweetness of Brown Cow milk, crsipness of texture and aromatic complexity thanks to long aging time. Read More
  • I stand with Made in Italy

    I stand with Made in Italy

      19/10/2019 Oggi sosteniamo l'iniziativa lanciata da I love Italian Food per salvaguardare e promuovere i nostri prodotti e la nostra cucina,che ha dato vita a questo primo appuntamento dedicato all’autentico Made in Italy, realizzato proprio durante la IV Settimana della Cucina Italiana nel mondo. Un pomeriggio dedicato ai ristoratori e ai professionisti del food service, che si terrà mercoledì 20 novembre presso il prestigioso Institute of Culinary Education di New York. Un evento organizzato insieme all’Associazione Italiana Chef New York, con la partecipazione dei principali Consorzi di Tutela dei formaggi DOP italiani, della Camera di Commercio Italiana di New York ed in partnership con Authentico, Sogno Toscano, Pentole Agnelli e Urbani Tartufi, oltre che con il supporto mediatico de La Cucina Italiana, tornata di recente sul mercato statunitense, e di Dissapore. Lo scopo dell’iniziativa è quello di difendere i nostri prodotti e far capire, attraverso una pratica lezione sul reale costo del prodotto, che solo la qualità rimane la vera convenienza che sta alla base della nostra cucina, la cifra che accomuna il nostro passato, presente e futuro a tavola. Read More
  • BIOFACH 2020

    BIOFACH 2020

      23/09/2019 In 2020 Montanari &Gruzza will once again be present at the most important organic food convention, BIOFACH 2020, which will be held in Nuremberg, from the 12 to the 15 February 2020. Come to visit us in hall 4 , stand 4-429 Read More
  • Gift Packages 2019

    Gift Packages 2019

      20/09/2019 Christmas is coming, and a precious and special product is coming with it, a product that will accompany the magic and family love in your most festive dinners! Discover our range of Gift packages, in boxes or hand wrapped Read More
  • Tenzone del Panettone 2019

    Tenzone del Panettone 2019

      19/09/2019 Once again, for The third edition of the Tenzone del Panettone which will take place in Parma on the 9 and 10 November 2019, we are glad to offer the winner with a supply of our high quality Italian butter, ideal for pastry and the preparation of leavened desserts! https://www.facebook.com/tenzonedelpanettone/ Read More
  • New flanged Italian Organic Butter

    New flanged Italian Organic Butter

      04/07/2019 Our new “flanged” format for Italian Organic Butter is finally ready. With an artisanal and home-made look, but with the same genuine and natural characteristics. We highlighted the meaning of organic essence on the front, to help you better understand the positive implications of this virtuous and eco-sustainable cycle Read More
  • Participation in World Cheese Awards 2019

    Participation in World Cheese Awards 2019

      12/07/2019 It is our pleasure to announce that we will be taking part in the 2019 World Cheese Awards with our social dairy Val Parmossa, situated in Tizzano Val di Parma; the event will be held in the Fiere di Bergamo on the 18 October, 2019 during the FORME event which will take place in the same venue from the 17 to the 20 October. Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

  • 1